King Inspiration 450 ml

Ostali sladoledi

Ako ste u potrazi za inspiracijom, predahnite i uzmite trenutak za sebe uz King Inspiration sladoled u velikoj čaši! Nalet oduševljenja odmah će vas navesti da to „kraljevsko iskustvo“ podijelite s najdražom vam osobom.

Kremasti sladoled s okusom biskvita i komadićima keksa, dodatno upotpunjen sladoledom od čokolade i lješnjaka s punjenjem od čokolade i preljevom u obliku diska od čokolade te posipom s komadićima čokoladiranih i običnih lješnjaka tek su mali djelić ove „čarobne formule“ koja novi King Inspiration u čaši od 450 ml čini toliko posebnim.

Fantastična kombinacija okusa koju pruža novi King Inspiration u čaši postat će vaš najbolji saveznik za slatke trenutke opuštanja. Što čekate? Inspirirajte se već danas!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!