Macho Piña Colada

Ostali sladoledi

Novi Macho s okusom Piña colade zahvaljujući neviđenoj kombinaciji okusa pružit će pravo ljetno osvježenje. Totalno drugačiji spoj kremastog sladoleda od kokosa s preljevom bijele čokolade i komadićima ananasa idealno je osvježenje za vruće temperature ovoga ljeta.

Ovaj neodoljivi Macho sladoled zasigurno će biti jedan od favorita nadolazećeg ljeta te pružiti osvježenje na do sada neviđeni Macho način. Ne brinite, sladoled ne sadrži alkohol, ali će i najveće ljubitelje koktela zasigurno podsjetiti na omiljeno im ljetno piće.

Stoga ne propustite dodati notu pravog osvježenja u  ljetnima danima,  s jednim od najposebnijih Macho sladoleda do sad.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!