Quattro Light

Ostali sladoledi

Ako ste jedan od onih sladoledoljubaca koji ipak više voli „laganu opciju“ sladoleda za cijelu obitelj, onda će Quattro Light biti idealan izborza vas i vaše najdraže!

Quattro Light sadrži čak 30% manje šećera i masti te je izvor dijetalnih vlakana, dok su okusi ostali jednako neodoljivi. Ukusni kremasti sladoled okusa vanilije, biskvita, jagode i čokolade s preljevom od jagode i čokolade brzo će okupiti sve članove obitelji, a posebno će ga zavoljeti oni koji sve više traže „zdravije verzije“ omiljenih poslastica.

Quattro Light zasigurno će postati prvi odabir svih onih koji paze na unos kalorija svojih članova obitelji, a istovremeno žele i dalje bezbrižno uživati u svom omiljenom sladolednom desertu.

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!