Magic Time

Ostali sladoledi

Jeste li ikad zamišljali sladoledni desert koji će veselim šarenilom boja i neodoljivim okusom u trenu unijeti radost u vaš dom, a posebno razveseliti najmlađe? Upravo su zato stvoreni Ledo Magic time korneti!

Novo praktično pakiranje krije šest korneta sladoledna okusa jagode i biskvita s preljevom od kakaa i posipom od šarenih zvjezdica, bez umjetnih bojila.  Upravo zato je Ledo Magic time idealan  za svako obiteljsko druženje, i velikih i malih članova.

Ledo Magic time korneti u trenu će postati pravi mamac za sve ljubitelje finih sladolednih okusa koji će  svima izmamiti osmijeh na lice te će vam u ovom praktičnom pakiranju baš uvijek biti pri ruci!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!