Mediteranska mješavina

Kuhajte s ovim proizvodom

Jedna od osnovnih karakteristika mediteranske kuhinje jest obilje raznolikog povrća koje se koristi u spravljanju različitih jela, uz korištenje karakterističnih začina.

Ledova Mediteranska mješavina sastoji se od tikvica, paprika, rajčica, mahuna, luka i crnih maslina te je već začinjena bosiljkom i maslinovim uljem. Ovaj premium proizvod omogućava vještim kuharicama i kuharima pripremu ukusnog povrća tijekom cijele godine. Odlično se slaže uz riblja i mesna jela, posebice uz tuna ili beefsteak te će s dodatak pasirane rajčice biti bogat i sočan umak za tjesteninu, pogotovo njoke i torteline.

Nutritivna deklaracija
Hranjiva vrijednost na 100g*
Energetska vrijednost 200 kJ / 48 kcal
Bjelančevine 1,3g
Ugljikohidrati 6,0g
Masti 1,7g
Priprema

Prije pripreme proizvod nije potrebno odmrzavati. Za pripremu proizvoda mješavinu je potrebno pirjati na tavi 6 do 8 minuta.

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!