Mladi Grah

Kuhajte s ovim proizvodom

Grah je jedna od najdulje uzgajanih mahunarki na svijetu, a naši preci od njega već godinama pripremaju ukusna i hranjiva jela. Odličan je kao prilog uz mesna jela, kuhan sa suhim mesom ili kao samostalno jelo za vegetarijance jer sadrži visok udio bjelančevina.

Ledo Mladi grah, jedinstveni je i inovativan proizvod na tržištu, koji je odmah spreman za upotrebu, nije ga potrebno dodatno namakati što ubrzava njegovu pripremu i čini ga savršenim odabirom prilikom pripreme raznolikih obroka.

Bilo da ga pripremate kao samostalno jelo ili kao ukusan prilog, s Ledo mladim grahom u svega nekoliko minuta može imati vrlo ukusan obrok bogat bjelančevinama. Dostupan je tijekom cijele godine, jednostavan za pripremu jer se ne mora dodatno namakati, pa vjerujemo da će postati obavezna namirnica u vašoj kuhinji.

Prosječna hranjiva vrijednost
Hranjiva vrijednost na 100g
Energetska vrijednost 471 kJ / 112 kcal
Bjelančevine 7,1 g
Ugljikohidrati 15 g
Masti 0,8 g

Tajna ukusnog obroka skrivena je u svježe zamrznutom Ledo voću i povrću. Od hrskavih komadića mrkve i neodoljivo kremastog špinata do mješavina za meksička ili kineska jela i voćne smoothieje.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Povrće i voće

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!