Srdela bez glave

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo Srdela bez glave ulovljena je u Jadranskom moru te je namjenjena ljubiteljima plave jadranske ribe koji znaju cijeniti njezine blagodati i uživati u njezinom okusu. Osim što dolazi iz divljeg ulova,  Ledo Srdela izvor je vitamina D te je bogata bjelančevinama i omega 3 masnim kiselinama. Sočno slankasto meso srdele hranjiv je i ukusan obrok za svako doba dana.

Priprema

Nakon odmrzavanja, srdelu isperite i očistite od ostataka utrobe i ljusaka, osušite prije pripreme. Srdelu (100 g) pecite na srednje jakoj vatri oko 5 minuta koristeći grill tavu premazanu maslinovim uljem (4 g).

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cijela riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Svježe smrznuta riba