Panirani štapići bakalara

Kuhajte s ovim proizvodom

Volite sočne i hrskave zalogaje? Onda morate probati nove panirane štapiće bakalara u pakiranju od 300g koji se sastoje od 65% mesa atlantskog bakalara, a istovremeno ne sadrže konzervanse, dodane boje, arome i pojačivače okusa, što ih čini idealnim obrokom za velike i male. Uz to ovi ukusni panirani štapići nemaju tragove kostiju bakalara.

Već nakon prvog zalogaja zavoljet će ih svi ukućani, a posebice najmlađi članovi obitelji. Bilo da želite klincima pripremiti brzu večeru, tražite jednostavan snack ili ne znate što biste pripremili za sutrašnju užinu, Ledo panirani štapići bakalara odličan su izbor za ukusan riblji obrok gotov u trenu.

Priprema

Bez prethodnog odmrzavanja, panirane štapiće bakalara stavite na zagrijano ulje te ih pržite 5 do 8 minuta dok ne poprime zlatnožutu boju. Poslužite ih uz omiljeni prilog, kremasti umak ili svježu salatu te uživajte u finim okusima.

Ledo svježe zamrznuta riba čuva sve hranjive sastojke i ostaje ukusna i svježa kao na dan kad je ulovljena.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!