Okruglice Kokos-Čokolada

Kuhajte s ovim proizvodom

Ledo je odlučio proširiti svoju inovativnu liniju omiljenih okruglica s duplim punjenjem te predstaviti nešto novo što do sada niste imali prilike probati – Okruglice kokos-čokolada s čokoladnim tijestom!

Jedinstveno čokoladno tijesto u kombinaciji s duplim punjenjem od kokosa i čokolade pruža savršen spoj bogatih i zanimljivih okusa koji će oduševiti male i velike ljubitelje slatkih zalogaja.

Jednom kada ih probate, nećete ih moći prestati jesti. Pozovite i obitelj ili prijatelje te zajedno podijelite slatke trenutke uz desert koji je gotov za svega desetak minuta.

Okruglice se brzo i jednostavno pripremaju kuhanjem u slanoj vodi svega 12 minuta, a proizvod nije potrebno prethodno odmrzavati. Nakon kuhanja, lagano ih ocijedite, pospite s proprženim kokosom, bijelom ili crnom čokoladom i uživajte u fantastičnim okusima.

U slast!

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih zagorskih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!