Okruglice Marelica

Kuhajte s ovim proizvodom

Baš kada ste pomislili da ste probali sve moguće kombinacije omiljenih okruglica, Ledo ponovno iznenađuje, a riječ je o prvim šarenim okruglicama s neodoljivim punjenjem od marelice.

PRVE okruglice s dvobojnim tijestom – NAJVEĆA su INOVACIJA iz Leda nakon okruglica s duplim punjenjem te jedinstveni i prvi takav proizvod na tržištu!

ŠARENE OKRUGLICE od marelice savršen su obrok za sve potrošače koji vole probati nešto novo i inovativno te brz i jednostavan način pripreme, a zbog svog jedinstvenog izgleda i još boljeg okusa obožavati će ih kupci svih uzrasta!

Nove šarene okruglice s marelicom osmišljene su na način da pruže jedinstven spoj dvobojnog tijesta i bogatog nadjeva od marelice koje će zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače i u trenu postati dobitna kombinacija za sve ljubitelje marelice.

U (šarenu) slast!

Priprema

Nove šarene Ledo okruglice pripremaju se brzo i jednostavno, ne zahtijevaju odmrzavanje, a kuhaju se svega 10 minuta. Lagano ih ocijedite te pospite prženim mrvicama ili drugim posipom po želji.

Trenuci koje pamtimo — zamamni miris svježe pečenih štrukli, lagani ručak uz Ledo tjesteninu, ili prvi zalogaj slasnog deserta.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!