Recepti za školsku godinu bez stresa

16. rujna 2021.
Autor Marko Vukman
Podijelite

Ljetni praznici su završili i vratili ste se u uobičajenu gužvu i rutinu. Uz sve obaveze i usklađivanje dnevnog ritma mlađih i starijih članova obitelji, svaki dan se pojavljuje i ono neizbježno pitanje – „A što ćemo jesti?“

Ponekad to pitanje umara i najradije biste kliknuli na prvu aplikaciju za dostavu, no, ipak, voljeli biste da vaša obitelj i tijekom školskog i radnog tjedna pojede tople i ukusne namirnice.

Za recepte bez stresa tu su zato Ledo Panirani štapići bakalara, koji mogu biti spremni za 3-5 minute u fritezi ili za 15-ak minuta u pećnici, ako želite malo uštedjeti na ulju. Osim toga, panirani štapići sadrže 65% mesa atlantskog bakalara, no, ne sadrže konzervanse, dodane boje, arome i pojačivače okusa. U njima čak nema ni tragova kostiju bakalara pa su pogodni i za najmlađe ukućane.

A što bolje pristaje uz hrskavu ribu nego krumpirići. Ako želite isprobati nešto novo, Ledo Rebrasti krumpirići brzo se pripremaju, a i zabavnog su oblika kojem je teško odoljeti. Njihov poseban rez idealan je za umakanje u različite umake.

I baš zbog toga mi smo ih odlučili poslužiti uz kremu od avokada. Osim zrelog avokada, trebat će vam tek nekoliko uobičajenih sastojaka i 10-ak minuta vremena kako biste izmiksali kremu savršenu za umakanje i ribljih štapića i krumpirića, a njezin blagi okus odgovarat će cijeloj obitelji.

Recept:  Panirani štapići bakalara i rebrasti krumpir s kremom od avokada

 

Pogledajte video recept: Panirani štapići bakalara i rebrasti krumpir s kremom od avokada

 

Znamo da djeca vole sve što je panirano i hrskavo pa rješenje za još jedan jednostavan, a ukusan riblji obrok možete pronaći u Ledo Paniranim kolutićima. Uz njih možete pripremiti klasičan Ledo Pommes frites, a sočnost ovoj kombinaciji dat će umak od rajčica koji možete pripremiti prema vlastitom ukusu i začiniti kako želite. Osim toga, u njega ćete „sakriti“ mrkvu i celer, stoga je idealan način da klincima „podvalite“ dodatno povrće.

Recept:  Panirani kolutići s pommes fritesom i umakom od rajčice

A  za posebno zauzete dane ili za obrok poput doručka, užine ili večere, u škrinju posegnite za Kukuruznim Ledolettama s ABC sirom. Kukuruzni posip i kremasti ABC sir glavni su aduti ovog snacka kojeg u bilo koje doba dana možete ispeći kod kuće. Ni Ledolette nije potrebno prethodno odmrzavati, a odlično će pristajati uz jednostavnu salatu od mini rajčica,  krastavaca, bosiljka i limete koju će voljeti i djeca.

Recept: Kukuruzne Ledolette s ABC sirom

I zapamtite, samo opušteno i bez živciranja. Hrana je uživanje, a brzi recepti i dostupni proizvodi omogućit će vam da uživate svaki dan.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!