U tavi zagrijte maslinovo ulje. Dodajte nasjeckani luk pa prepržite oko 2 minute, zatim dodajte nasjeckani češnjak i pržite ga tek toliko da zamiriše.
Na luk i češnjak dodajte pileća prsa narezana na kocke. Kad meso lagano posmeđi, dodajte Worcestershire umak i soja umak, malo popaprite i posolite (količinu soli odredite prema slanoći soja umaka). Kuhajte još 2-3 minute i maknite piletinu s vatre.
U drugoj tavi također zagrijte maslinovo ulje i dodajte Bulgur mješavinu. Povremeno miješajući, pirjajte je oko 10 minuta. Kad je gotovo, pustite da se malo ohladi pa dodajte sok limuna, maslinovo ulje, so i papar. Pospite mladim lukom narezanim na kolutiće.
Piletinu možete umiješati u Bulgur mješavinu, a možete u tanjur staviti mješavinu pa na nju složiti komade piletine. Odaberite način posluživanja koji vam je draži.
Cookie policy
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: