U dva različita lonca istovremeno stavite kuhati tjesteninu i mješavinu graška i mrkve. Mješavinu kuhajte u vreloj vodi 8-10 minuta, a tjesteninu prema uputama na pakiranju.
Odmrznute filete lososa posušite papirnatim ručnicima. Na zagrijanom maslinovu ulju u tavi ispecite filete. Prvo ih pecite sa strane kože osam minuta, a zatim pet minuta s druge strane. Meso ribe skinite s kože i natrgajte ga na komade veličine zalogaja.
U čistu tavu ulijte slatko vrhnje, ugrijte ga pa dodajte origano, sol i papar. Zatim ubacite ocijeđenu mješavinu graška i mrkve, tjesteninu, naribani parmezan i sve dobro promiješajte. Na kraju umiješajte i komade lososa.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: