Papriku i luk narežite na tanke trakice, rajčicama odstranite sjemenke pa ih narežite na tanje kriške.
Naranču ogulite i odvojite meso od membrana.
U zdijeli pomiješajte luk, papriku, rajčicu i naranču sa svježe nasjeckanim peršinovim listom, začinite sa soli, paprom i maslinovim uljem, ostavite sa strane.
U manjoj zdjelici pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja sa malo soli, svježe mljevenim paprom, 1 žličicom narančina soka i 1/2 žličice ružmarina.
Ledo losos filete ispecite na grill tavi, prvo kožom prema dole. Kada su fileti pečeni prelijte ih sa žlicom pripremljenog umaka i servirajte uz ljetnu salatu.
Fileti i odresci
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: