Jaja huevos rancheros

  • 35 min
  • Srednje
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju na laganoj vatri lagano pirjati luk, a zatim i češnjak zajedno sa začinima.
    2. Dodati povrće te ga kuhati dok se tekućina ne reducira i ono sasvim omekša.
    3. Zatim u povrću napraviti udubinu za jaja te razbiti jaja i pustiti ih da se peku pokrivena poklopcem ili folijom oko 5 minuta.
    4. Poslužiti sa zagrijanim tortiljama tako da na tortilju stavite malo naribanog sira, postavite jaje i povrh jaja povrće i zamotate. 

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!