Piletina i povrće s umakom od jogurta

  • 35 min (+ 1-2h mariniranja)
  • Srednje
  • Za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Marinirajte piletinu 1-2 h u smjesi maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka. 
    2. Ledo fitness mješavinu stavite na vruću tavu u koju ste stavili 2 žlice maslinovog ulja te pirjajte uz povremeno miješanje 10-12 minuta. Po želji, posolite i popaprite.
    3. Ispecite pileći file na grill tavi. 
    4. Meso i povrće servirajte uz umak od jogurta i majoneza koji ste posipali vlascem.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!