Ražnjići od dagnji

  • 25 min
  • Jednostavno
  • Za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznute dagnje isplahnite pod mlazom mlake vode i posušite papirnatim ručnikom.
    2. Oprane i posušene dagnje nabodite na drveni štapić tako da na svakom štapiću bude otprilike 10 dagnji.
    3. Pripremljene ražnjiće posolite, popaprite, nauljite i pecite na roštilju ili zagrijanoj grill tavi oko 10 minuta.
    4. Od maslinovog ulja, limunovog soka, nasjeckanog češnjaka i peršina pripremite preljev.
    5. Kad su ražnjići gotovi prelijte ih pripremljenim preljevom.

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!