Rižoto s dagnjama

  • 35 min
  • Jednostavno
  • Sastojci za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na ulju propirjati luk i češnjak i dodati Ledo sataraš.
    2. Pirjati 20ak minuta i dodati rižu i podliti vinom. Kuhati podlijevajući vodom.
    3. Pred kraj kuhanja dodati dagnje i kuhati ih oko 5 minuta.
    4. Začiniti svježim peršinovim listom i natrganim listićima bosiljka.

Plodovi mora i rakovi

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!