U većem loncu zakuhajte blago posoljenu vodu. Nakon što voda proključa, ubacite okruglice i kuhajte ih 10-ak minuta. Kada su kuhane, izvadite ih uz pomoć šupljikave žlice.
Dok se okruglice kuhaju, pomiješajte mljeveni mak, cimet i šećer u prahu. U tavi rastopite maslac. Skuhane okruglice prebacite u tavu s maslacem i promiješajte.
Okruglice poslužite na tanjuru pa ih pospite mješavinom s makom. Smrznute maline nemojte odmrzavati nego ih samo grubo nasjeckajte nožem i pospite po okruglicama.
Slatka tijesta
Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: