Bogata salata s kukuruzom i grahom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 5-6 osoba
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo Mladi grah kuhajte u loncu u kipućoj vodi 12 do 15 minuta te ga pustite da se malo ohladi.
    2. Ledo Kukuruz šećerac kuhajte u loncu u kipućoj vodi oko 5 minuta. Procijedite ga i pustite da se malo ohladi.
    3. Luk očistite i sitno nasjeckajte, cherry rajčice operite i naržite na četvrtine, a avokado očistite i narežite na manje komade. Ove sastojke potom pomiješajte s kuhanim kukuruzom i grahom.
    4. Preljev za salatu pripremite tako da dobro izmiješate sve potrebne sastojke za njega, a zatim ga prelijte preko povrća i sve začinite soli i paprom prema ukusu. Servirajte hladno.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!