Savijaču izvadite iz zamrzivača, stavite na lim obložen papirom za pečenje i pustite je da se odmrzava 30 minuta. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva Celzijusa. Savijaču potom pecite 30 minuta.
U manjoj tavi rastopite maslac. Dodajte mu med i mljeveni cimet, promiješajte pa ubacite orahe. Miješajte orahe oko 5 minuta na srednje jakoj vatri, dok ne budu potpuno obloženi medom i lagano tostirani.
Orahe potom istresite na lim obložen papirom za pečenje. Uz pomoć špatule i dok su još topli, glazirane orahe razdvojite. Pustite ih da se ohlade, a potom grubo nasjeckajte.
Savijaču narežite na kriške, poslužite uz kuglice sladoleda i pospite glaziranim orasima.
Slatka tijesta
Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: