Ledo OK! Stars nagradna igra - proglašenje zvjezdanih dobitnika i dodjela nagrada

  • 23.09.2013.

Održano uručenje nagrada dobitnicima Ledo nagradne igre, a najsretnija među njima osvojila je 50.000 kuna na potrošačkoj kartici!

Ljubitelji Ledo sladoleda OK! Stars cijelo su ljeto slušali cool pjesme koje su mogli skinuti na svoje uređaje, a istovremeno dok su veselo pjevušili, uživali su u sladoledu s okusom bijele i mliječne čokolade prelivenim s hrskavim kakao preljevom.

No, svi zajedno nestrpljivo su čekali trenutak u kojem će se proglasiti pobjednici velike nagradne igre OK! Stars. Danas je stigao taj trenutak – Anna Maria Debelec iz Selnica u Međimurju osvojila je nevjerojatnih 50.000 kuna na potrošačkoj kartici Hypo-Alpe-Adria-Banke. Svoje oduševljenje nije mogla sakriti kada joj je nagradu uručio Ivan Šuvar iz Leda te je priznala da je maštala o pobjedi, no nije mogla vjerovati kada su joj javili da je upravo ona osvojila 50.000 kuna.

Dva skutera, Vespe LX 50 2t osvojile su Edita Bešić iz Zagreba i Petra Milić iz Opuzena koje se nadaju produljenju lijepog vremena kroz jesen kako bi se mogle voziti na svojim novim skuterima.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!