Ledo Pizze - Opasno dobre i gotove za samo desetak minuta

  • 13.09.2013.

Možete li se sjetiti boljeg zalogaja od mirisne, sočne i hrskave pizze?

Bilo da se radi o ručku, romantičnoj večeri u dvoje, uživanju u omiljenoj utakmici s prijateljima ili pauzi od svakodnevnih obaveza – Ledo Pizze odlično će se uklopiti u svaki od scenarija.

Više ne morate biti poznati talijanski chef da biste pripremili Margharitu, Capricciosu ili Šunka-sir pizzu jer zahvaljujući Ledu one su dostupne u svakom trenutku i gotove su za samo 10-tak minuta. Sigurno se sjećate kako ih je i naš poznati glumac Filip Juričić s lakoćom pripremao te istovremeno uživao u njima, stoga prepustite se i sami ovoj deliciji za prste polizati!

 

Pizza Capricciosa

Ledo Pizza Capricciosa

Omiljena je pizza većine zaljubljenika u ovo jednostavno, ali izrazito ukusno talijansko jelo. Pripremljena je od finog tijesta, aromatičnog umaka od rajčice, mozzarelle, šunke, svježih gljiva i začina. Namijenjena je ljubiteljima pizze koji uživaju u bogatim okusima i tradicionalnim nadjevima.

Pogledajte način pripreme i tablicu prehrambenih vrijednosti

 

 

Pizza Margherita

Ledo Pizza Margherita

Dobila je ime po talijanskoj kraljici Margheriti, kojoj su za vrijeme njenog posjeta Napulju servirali upravo to ukusno jelo. Pripremljena je od finog tijesta sa začinjenim umakom rajčice i mozzarelom te je namijenjena svim ljubiteljima jednostavnog izvornog okusa pizze.

Pogledajte način pripreme i tablicu prehrambenih vrijednosti.

 

Pizza Šunka - Sir

Ledo Pizza Šunka - Sir

Pizza Šunka - Sir s ukusnom šunkom i mozzarelom, često je omiljena kombinacija sastojaka koju preferira većina obožavatelja ovog poznatog talijanskog specijaliteta. Namjenjena je onima koji ne vole previše eksperimentirati, jer točno znaju koje su im najdraže namirnice na slasnoj pizzi.

Pogledajte način pripreme i tablicu prehrambenih vrijednosti.

 

Ledo Pizze - Opasno dobre

"Ima ovdi štogod za izist?" Kao bivšeg gradonačelnika, Dinko (Filip Juričić) nije očekivao da će ga u konobi ponuditi - pizzom. No probavši Ledo Pizzu, brzo je promijenio mišljenje i ipak nije "satrao" restoran!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!