Ovaj Uskrs biramo najbilji recept sa Ledo ribljim filetima: Oslić filet, Crni bakalar filet i Crveni bodečnjaci filet
Najpoznatiji food blogeri i kreatori osmislili su seriju recepata s Ledo ribljim filetima. U nastavku donosimo vas popis svih recepata, a na vama je da odaberete najbolji među njima:
ANJA MARŠIĆ - Fileti crnog bakalara s krumpirom i zelenom salsom
NASJA DUPLANČIĆ: Mini quiche s oslićem, medvjeđim lukom i šparogama
SANDRA RONČEVIĆ: Složenac od oslića, pire krumpira i blitve
NINA MRVICA: Brudet od fileta crvenog bodečnjaka
BRUNA VUČAK: Tjestenina s filetima crvenog bodečnjaka
TAMARA IVANČIĆ: Crni bakalar s krumpirom na gulaš
KATARINA PAOLETIĆ: Polpete od bakalara
KRISTINA ŠTRIGA: Fileti crnog bakalara u tijestu
DUBRAVKA BOJIĆ: Fileti crvenog bodečnjaka s batatom i povrćem