Obavijest potrošačima

  • 12.07.2021.

Tijekom provođenja internog sustava samokontrole u proizvodu "Oslić bez glave" (Merluccius hubbsi) u originalnom pakiranju, neto masa 1kg; Najbolje upotrijebiti do: 30.09.2022. isključivo oznake LOT-a L13022121 u utrobi ribe evidentirana je prisutnost parazita Anisakis spp.

Radi se o parazitu koji je rasprostranjen u gotovo svim ribolovnim područjima i učestalo se pronalazi u utrobi morske ribe i ne predstavlja opasnost za zdravlje ljudi u smrznutoj ribi. Međutim, iz predostrožnosti i higijenskih pravila vezanih za pojavu vidljivih  parazita u hrani životinjskog podrijetla Ledo plus je odlučio povući navedeni proizvod s tržišta.

Ovim putem ujedno se ispričavamo svim potrošačima za moguće neugodnosti te dodatno ističemo kako su i ove preventive aktivnosti u duhu i u skladu s politikom kompanije u kojoj su povjerenje potrošača te sigurnost i kvaliteta proizvoda na prvom mjestu. Povlačenje se odnosi samo na proizvod navedenog LOT-a koji se navodi u ovoj obavijesti. Nastavit ćemo i dalje redovito vršiti stroge kontrole kako bismo potrošačima osigurali najkvalitetnije proizvode.

Za sve dodatne upite vezane uz navedeni proizvod dostupni smo na e-mail kvaliteta@ledo.hr te na broj telefona 01 2385 522.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!