Otkrijte životinjske rekorde uz Ledu Medu i zagrebački ZOO

  • 22.04.2015.

Ledo Medo je u suradnji s edukatorima Zoološkog vrta osmislio zabavne i edukativne punktove kako bi svojim najmlađim fanovima na najbolji mogući način predstavio rekordere u životinjskom svijetu te osigurao odličnu zabavu.

Najmlađe očekuju tematski osmišljeni punktovi na kojima je Ledo Medo predvidio obaranje njihovih vlastitih rekorda.

Posebna staza nalazi se na lokaciji ''Najbržih životinja'' na kojoj će moći usporediti svoju brzinu s brzinom nekih životinja. Svoju visinu i težinu će uspoređivati s visinom i težinom životinja na punktu ''Najvećih životinja''.

Na poligonu ''I takve životinje postoje'' djeca će testirati svoju spretnost i snalažljivost dok će na lokaciji ''Tko je najhrabriji'' testirati svoju hrabrost u društvu sa zmijama, paukovima i žoharima.

Koliko je snažan krokodilov ugriz saznat će na punktu ''Najsnažnije životinje'' gdje će se kroz zabavne zadatke procjenjivati i njihova snaga.

Na označenom punktu djeca će se družiti i fotografirati s Ledo Medom, razmjenjivati svoje sličice i uživati u rekordno dobrom sladoledu Ledo Medo i životinjski rekordi.

Raspored događanja

Ovu subotu i nedjelju (25. i 26. travnja) od 11:00 do 18:00 sati održavaju se prva dva druženja Ledo Mede i najmlađih fanova.

Treće druženje zakazujemo za 2. svibnja, a sve moguće promjene zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta pratite na ovoj stranici.

Preuzmi
Ledo-Medo-2015-i-Zivotinjski-rekordi-Rjesenja pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!