toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledo pokrenuo webshop za poslovne korisnike

Ledo pokrenuo webshop za poslovne korisnike

Ledo pokrenuo webshop za poslovne korisnike

Usluga webshopa će poslovnim korisnicima omogućiti sveobuhvatan uvid u Ledovu ponudu te jednostavnije i brže naručivanje proizvoda, uključujući veću fleksibilnost njihove dostave

Ledo, najveći proizvođač industrijskog sladoleda i najveći distributer smrznute hrane u Hrvatskoj, predstavio je novu uslugu - webshop namijenjen svojim poslovnim korisnicima. Ova će usluga poslovnim korisnicima – poglavito onima iz segmenata hotelijerstva i ugostiteljstva (tzv. HoReCa kanal prodaje) – omogućiti sveobuhvatan uvid u Ledovu ponudu te jednostavnije i brže naručivanje proizvoda, kao i veću fleksibilnost dostave proizvoda u skladu s potrebama korisnika.

„Ledo pridaje veliku važnost svojim poslovnim korisnicima. Stoga kontinuirano poduzimamo aktivnosti usmjerene na unaprjeđenje kvalitete naše usluge ovom korisničkom segmentu i približavanje našeg poslovanja njihovim potrebama. U skladu s time, prije godinu dana smo pokrenuli newsletter za poslovne korisnike iz HoReCa kanala koji je izvrsno prihvaćen. Istraživanjem navika i potreba naših kupaca iz poslovnog segmenta saznali smo i da bi čak 60 posto njih željelo kupovati Ledove proizvode online. Upravo stoga im od sada nudimo mogućnost kupovine putem našeg webshopa, uvjereni da će prepoznati sve prednosti ovog načina kupovine i koristiti ih na obostrano zadovoljstvo", izjavio je Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Ledo d.d.

Ledo webshop

Brojne mogućnosti za brže i efikasnije naručivanje proizvoda

Uz uštedu vremena posvećenog kupovini proizvoda, Ledo webshop korisnicima pruža brojne napredne mogućnosti. U njemu im je u svakome trenutku dostupan pregled cjelokupnog Ledovog asortimana, kao i dodatan uvid u trenutačnu ponudu artikala na akciji. Funkcionalnosti odabira i naručivanja proizvoda putem webshopa korisnicima omogućuju uvid u cjelokupnu povijest njihovih narudžbi, pohranjivanje pojedine narudžbe kao podloge za buduće narudžbe – što dodatno pojednostavljuje proces naručivanja – kao i kreiranje te pohranu vlastitog popisa preferiranih artikala. Uz to, poslovni korisnici putem webshopa mogu sami odabrati vrijeme isporuke proizvoda koje im najviše odgovara. Sve funkcionalnosti Ledova webshopa korisnicima su dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Webshop se nalazi na adresi https://shop.ledo.hr/ te je, zahvaljujući primjeni responzivnog web dizajna (RWD) - koji podrazumijeva mogućnost prilagodbe web stranice različitim uređajima na kojima se pregledava - podjednako pogodan za korištenje putem stolnih, prijenosnih i tablet računala kao i putem mobilnih telefona.

Ledo.hr