toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledu Medu i zagrebački ZOO

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledu Medu i zagrebački ZOO

Otkrijte životinjske rekorde uz Ledu Medu i zagrebački ZOO

Ledo Medo je u suradnji s edukatorima Zoološkog vrta osmislio zabavne i edukativne punktove kako bi svojim najmlađim fanovima na najbolji mogući način predstavio rekordere u životinjskom svijetu te osigurao odličnu zabavu.

Najmlađe očekuju tematski osmišljeni punktovi na kojima je Ledo Medo predvidio obaranje njihovih vlastitih rekorda.

Posebna staza nalazi se na lokaciji ''Najbržih životinja'' na kojoj će moći usporediti svoju brzinu s brzinom nekih životinja. Svoju visinu i težinu će uspoređivati s visinom i težinom životinja na punktu ''Najvećih životinja''.

Na poligonu ''I takve životinje postoje'' djeca će testirati svoju spretnost i snalažljivost dok će na lokaciji ''Tko je najhrabriji'' testirati svoju hrabrost u društvu sa zmijama, paukovima i žoharima.

Koliko je snažan krokodilov ugriz saznat će na punktu ''Najsnažnije životinje'' gdje će se kroz zabavne zadatke procjenjivati i njihova snaga.

Na označenom punktu djeca će se družiti i fotografirati s Ledo Medom, razmjenjivati svoje sličice i uživati u rekordno dobrom sladoledu Ledo Medo i životinjski rekordi.

Raspored događanja

Ovu subotu i nedjelju (25. i 26. travnja) od 11:00 do 18:00 sati održavaju se prva dva druženja Ledo Mede i najmlađih fanova.

Treće druženje zakazujemo za 2. svibnja, a sve moguće promjene zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta pratite na ovoj stranici.

Ledo.hr