ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Prijavite se na Ledo Fitness izazov 2015.

Prijavite se na Ledo Fitness izazov 2015.

Prijavite se na Ledo Fitness izazov 2015.

Proljeće stiže, a s njim i Ledo fitness izazov. Prijavite se i postanite fit do ljeta!

Prijave su započele!

Raznolika i kvalitetna prehrana, vježbanje i svakodnevna tjelesna aktivnost – zvuči poznato? I ove godine Ledo će vam pomoći da se pokrenete i promijenite prehrambene navike, koje su ključni faktor za postizanje željenih rezultata – biti i osjećati se fit do ljeta!

Prijavite se ovdje!

Prijave su završene 29.3.2015. Ovdje pogledajte izabrane kandidate za Ledo Fitness izazov 2015.

 

Selekcija kandidata održat će se u Poliklinici Aviva.

Prijaviti se možete na ovoj stanici - popunite upitnik u razdoblju od 16.3.2015. do 29.3.2015., nakon čega će Ledo tim odabrati ukupno 30 kandidata koji su točno odgovorili na postavljeno sekcijsko pitanje i dali najbolji odgovor zašto bi baš taj kandidat bio najbolji izbor za LFI .

Daljnja selekcija održat će se u prostorima Poliklinike Aviva gdje ćemo od ukupno 30 kandidata odabrati finalnih 20 polaznika programa. Odabrani kandidati će obaviti kompletan sistematski pregled i prema potvrdi liječničkog tima bit će im propisan individualni program prehrane i tjelesne aktivnosti koji će provoditi u periodu od 12 tjedana.

Polaznike ćemo podijeliti u dvije skupine, na muškarce i žene, s ciljem da Ledo fitness izazov bude još izazovniji.

Ambasadorica ovog izazovnog projekta i ove godine bit će Renata Sopek koja poziva sve vas da se uključite u LFI i zajedno s njom krenete na put prema dobroj formi.

Nakon 5-6 tjedana provedbe individualnog programa vježbanja i prehrane organizira se mjerenje do tada postignutih rezultata odabranih kandidata.

Kako bi olakšali pripremu propisanog menija od strane nutricionista, svakom od kandidata Ledo će osigurati jedan poklon paket ribe, povrća i voća za pripremu obroka. Ledo voće, povrće i riba su dostupni tijekom cijele godine tako da vaši obroci mogu biti raznoliki i brzo pripremljeni u bilo kojem trenutku. Svi Ledo proizvodi su prethodno očišćeni i jednostavni za pripremu te se pripremaju odmah bez odmrzavanja.

Ovo je prilika koju ne želite propustiti! Prijavite se, a ostalo prepustite stručnjacima!

Pravila

Ovdje možete preuzeti pravila natječaja Ledo Fitness izazov 2015

Ledo.hr