toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Trčite s Ledo Medom na Ferivi dječjoj utrci u Osijeku i dobro se zabavite!

Trčite s Ledo Medom na Ferivi dječjoj utrci u Osijeku i dobro se zabavite!

Trčite s Ledo Medom na Ferivi dječjoj utrci u Osijeku i dobro se zabavite!

Proljeće je stiglo, a s njim toplo i sunčano vrijeme koje je idealno za sportove na otvorenom. Pridružite nam se ove subote, 2. travnja u Osijeku na Ferivi polumaratonu i zabavite se s Ledom!

Dječje utrke uz Ledo

Ponosni smo sponzor dječjih utrka na subotnjem polumaratonu u Osijeku koji počinje na Trgu Ante Starčevića u 9:00 sati. Prijave počinju od 8:00 sati, a svoje mališane možete prijaviti na tri štanda po kategorijama – vrtići, 1. i 2. razredi, 3. i 4. razredi, 5. i 6. razredi te 7. i 8. razredi. Sudjelovanje je besplatno, a svi natjecatelji dobit će natjecateljski listić. 

Duljina staze i satnice

Predškolarci će trčati 250 metara i startaju u 9:00 sati. Učenici 1. i 2. razreda trčat će 750 metara i startaju u 9:10 sati, a učenici 3. i 4. razreda istu udaljenost trčat će od 9:20 sati. Učenici 5. i 6. razreda počinju u 9:30 i trče 1500 metara, a učenici 7. i 8. razreda istu udaljenost trčat će od 9:45 sati. 

Dobitnici i nagrade

Proglašenje pobjednika bit će održano 5 minuta nakon svake održane discipline na Trgu Ante Starčevića. Svi sudionici uživat će u Ledo sladoledima i kući će ponijeti diplomu koju mogu preuzeti na cilju nakon istrčane utrke, a prvih 250 prijavljenih dobit će i majice u kojima mogu trčati utrku. Osvajači 1., 2. i 3. mjesta bit će nagrađeni medaljama i poklonima.

Povedite u subotu cijelu obitelj i dobro se provedite, pokažite najmlađima da je trčanje zdravo i zabavno te uživajte u ukusnim Ledo sladoledima!

Vidimo se! :)

Ledo.hr