toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Vruća Ljubav najinovativniji sladoled na svijetu

Vruća Ljubav najinovativniji sladoled na svijetu

Vruća Ljubav najinovativniji sladoled na svijetu

Ledo d.d. već treću godinu za redom osvaja od International Ice Cream Consortiuma prestižnu nagradu za najinovativniji sladoled na svijetu.

Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC) u Aucklandu prošle srijede, 14. studenog, dodijelilo je Ledu d.d. za sladoled Vruća ljubav , nagradu za najinovativniji sladoled na svijetu. Predsjednik udruženja IICC, Sudhir Chavan nagradu je svečano uručio direktoru marketinga Leda d.d. Davorinu Šimuniću, koji je ovom prigodom izjavio sljedeće:

„Izuzetno sam ponosan i sretan što se sladoled Vruća ljubav može pohvaliti titulom najinovativnijeg, pogotovo ako uzmemo u obzir vrlo oštru konkurenciju proizvođača sladoleda iz cijelog svijeta. Kreativnost, kvaliteta, vrhunska tehnologija i stručni tim ljudi iz Leda zaslužni su što iz godine u godinu osvajamo Oscara među sladoledima. Naš novi sladoled Vruća ljubav uistinu uistinu je poseban spoj sladoleda od vanilije i vrućeg preljeva od čokolade i višnje –  riječ je o savršenoj kombinaciji okusa. Ovim proizvodom željeli smo omogućiti potrošačima uživanje u sladoledu i u zimskim mjesecima te produžiti konzumaciju proizvoda kroz godinu."

International Ice Cream Consortium djeluje 23 godine te okuplja međunarodne proizvođače sladoleda diljem svijeta svake godine na nekom drugom mjestu, gdje se održava svečana dodjela nagrada i konferencija za članove. IICC već treću godinu za redom dodjeljuje upravo hrvatskoj kompaniji Ledo d.d. nagradu za najinovativniji sladoled na svijetu. 2010. godine u Mexicu Ledo je osvojio nagradu za King Extra Amadeus, a već sljedeće godine istu titulu dobila je Ledo Torta na štapiću, dok ove godine prestižni naziv „najinovativniji" nosi Multipack sladoled Vruća ljubav.

Sladoled Vruća ljubav sadrži četiri čašice sladoleda od vanilije te dvije čašice s preljevom od čokolade i višnje s komadima višnje. Sladoled je inovativan upravo zbog kombinacije hladnog okusa vanilije i vrućeg okusa preljeva čokolade ili višnje, koje je potrebno samo prethodno zagrijati u mikrovalnoj pećnici.

Ledo.hr