ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bečka štrudla od višanja s grizom

Priprema:

Sastojci za 4 štrudle

  1. Zamutiti jaja, jogurt, šećer, griz, vanilin šećer, ulje i prašak za pecivo.
  2. Odmrznuti kore i rastvoriti ih pa jednu koru premazati smjesom, zatim ju poklopiti drugom korom. Tako namazati i drugu i treću koru, te na namazanu treću koru poslagati ¼ pakiranja višanja te ju zarolati.
  3. Postupak ponoviti još 3 puta.
  4. Preostalu količinu smjese preliti preko štrudli.
  5. Peći na 180 stupnjeva dok ne porumeni.

Prijedlog za serviranje:

Servirati uz kuglicu sladoleda od vanilije

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

2-3 osobe
3 jaja
3 čašice čvrstog jogurta
2 čašice šećera (od jogurta)
2 čašice griza
1 čašica ulja
1 vanilin šećer
1 prašak za pecivo
450g Ledo višnje
500g Ledo tijesto za savijače (12 kora)
Ledo.hr