toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Mini pavlova

Priprema:

  1. Ugrijte pećnicu na 140 C
  2. Istucite čvrsti snijeg od bjelanjaka pa postepeno dodajte šećer, vaniliju i limun soka
  3. Čvrsti, glatki i sjajni snijeg stavite u slastičarsku vrećicu 
  4. U međuvremenu na papiru za pečenje nacrtajte krugove željene veličine
  5. Istisnite snijeg iz vrećice na označenom papiru u oblik košarica
  6. Sušite 25 min
  7. U osušene košarice stavite sladoled vaniliju i ukrasite jagodama ili nekim drugim voćem po želji

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

6 osoba
4 kom bjelanjaka
220 g Šećera
1/2 žličice vanilija ekstrakte
1/2 žličice soka od limuna
450 g Ledo Jagoda
1 Ledo Quattro zuppa inglese, jagoda, višnja, vanilija
Ledo.hr