toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brancin sa tikvicama i krumpirom

Priprema:

  1. Ledo brancine odmrznite.
  2. Krumpire pomiješajte sa soli, paprom i malo maslinova ulja pa ih rasporedite u posudu u kojoj ćete peći brancine.
  3. Brancine posušite kuhinjskim ubrusom, posolite, popaprite i premažite maslinovim uljem.
  4. Brancine složite na krumpir i pecite u zagrijanoj pećnici na 190°C prekriveno folijom 15 min.
  5. Tikvice narežite na kolute, začinite sa češnjakom narezanim na ploškice i prelijte sa maslinovim uljem.
  6. Maknite foliju sa ribe, dodajte tikvice i pecite još 10 min na najvišoj razini u pećnici.
  7. Poslužite uz svježu, hrskavu salatu.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

1h + odmrzavanje

Sastojci recepta

2-3 osobe
450g Ledo brancina
500g Ledo pekarskog krumpira
2 tikvice
4 režnja češnjaka
sol, papar
maslinovo ulje
Ledo.hr