Priprema:
- Ledo brancine odmrznite.
- Krumpire pomiješajte sa soli, paprom i malo maslinova ulja pa ih rasporedite u posudu u kojoj ćete peći brancine.
- Brancine posušite kuhinjskim ubrusom, posolite, popaprite i premažite maslinovim uljem.
- Brancine složite na krumpir i pecite u zagrijanoj pećnici na 190°C prekriveno folijom 15 min.
- Tikvice narežite na kolute, začinite sa češnjakom narezanim na ploškice i prelijte sa maslinovim uljem.
- Maknite foliju sa ribe, dodajte tikvice i pecite još 10 min na najvišoj razini u pećnici.
- Poslužite uz svježu, hrskavu salatu.
Težina pripreme:
Srednja
Vrijeme pripreme:
1h + odmrzavanje
Sastojci recepta
2-3 osobe
450g | Ledo brancina |
500g | Ledo pekarskog krumpira |
2 | tikvice |
4 režnja | češnjaka |
sol, papar | |
maslinovo ulje |