toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brodet sa rajčicom

Priprema:

  1. Ribu odmrznite i narežite na veće komade.
  2. Na maslinovom ulju prepržite nasjeckani luk, kada se zastakli dodajte češnjak i kratko propirjajte.
  3. Pelate usitnite i dodajte luku, posolite, popaprite i dodajte lovorov list. Pirjajte 10-tak min.
  4. U rajčicu dodajte ribu i prelijte vodom. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri oko 45 min.
  5. Pred kraj kuhanja dodajte vino, jelo posipajte sjeckanim peršinom i poslužite uz kuhanu palentu.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

120 min

Sastojci recepta

8-10 osoba
500g Ledo orade
450g Ledo brancina
250g Ledo škarpine
2 luka
4 režnja češnjaka
2 konzerve pelata
200ml bijelog vina
2 žličice nasjeckanog peršina
sol, papar
maslinovo ulje
lovorov list
2dl vode
Ledo.hr