toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Brza papazjanija

Priprema:

  1. Na ulju popržiti meso nasjeckano na kockice.
  2. Meso izvaditi pa dodati luk narezan na kriškice i Ledo đuveč te češnjak narezan na četvrtine.
  3. Pustiti da zakuha pa uliti vino, pasiranu rajčicu i brašno razmućeno u octu.
  4. Začiniti i kuhati 15 minuta. Zatim vratiti meso i pustiti da se sastojci sjedine. 

Težina pripreme:

Teška

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

za 4 osobe
0,5 kg pilećeg filea
1 glavica crvenog luka
1 režanj češnjaka
450 g Ledo đuveč
2-3 krumpira
1 žlica vinskog octa
1 dl bijelog vina
2,5 dl pasirane rajčice
4 žlice ulja
1 žlica brašna
sol
papar
mljevena crvena paprika
Ledo.hr