Orada sa pancetom i povrćem

  • 75 min
  • Srednje
  • 2 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oradu odmrznite. Nakon odmrzavanja oradu osušite kuhinjskim ubrusom pa ju začinite sa soli i paprom.
    2. Krumpir, luk i mrkvu narežite na kriške, a češnjak dobro operite i ostavite u ljusci.
    3. Krumpire i mrkvu kuhajte u slanoj vodi 15 min, izvadite i dobro ocijedite.
    4. U zdjeli pomiješajte krumpire, mrkvu, kriške luka i češnjak sa soli, paprom, maslinovim uljem, timjanom i ružmarinom.
    5. Začinjenu oradu prekrijte tankim kriškama pancete i stavite u posudu koju ste obložili papirom za pečenje i premazali maslinovim uljem. Oko orade složite povrće i sve prelijte vinom.
    6. Prekrijte sa papirom za pečenje pa pecite pokriveno 15 min na 180°C, zatim maknite papir i pecite još 15 min na 200°C.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!