ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Orada sa pancetom i povrćem

Priprema:

  1. Ledo oradu odmrznite. Nakon odmrzavanja oradu osušite kuhinjskim ubrusom pa ju začinite sa soli i paprom.
  2. Krumpir, luk i mrkvu narežite na kriške, a češnjak dobro operite i ostavite u ljusci.
  3. Krumpire i mrkvu kuhajte u slanoj vodi 15 min, izvadite i dobro ocijedite.
  4. U zdjeli pomiješajte krumpire, mrkvu, kriške luka i češnjak sa soli, paprom, maslinovim uljem, timjanom i ružmarinom.
  5. Začinjenu oradu prekrijte tankim kriškama pancete i stavite u posudu koju ste obložili papirom za pečenje i premazali maslinovim uljem. Oko orade složite povrće i sve prelijte vinom.
  6. Prekrijte sa papirom za pečenje pa pecite pokriveno 15 min na 180°C, zatim maknite papir i pecite još 15 min na 200°C.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

75 min

Sastojci recepta

2 osobe
500g Ledo Orade
panceta
350g mladog krumpira
2 mrkve
2 ljubičasta luka
4 režnja češnjaka
1 dl bijelog vina
listići svježeg timjana
svježi ružmarin
sol
papar
maslinovo ulje
Ledo.hr