toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Zapečena tjestenina s kobasicom

Priprema:

  1. Propirjati luk i češnjak, dodati sataraš i kratko propirjati, dodati kuhanu tjesteninu (al dente) i tanko rezanu kobasicu.
  2. U hladnom mlijeku umutiti kukuruzni škrob i tom smjesom preliti tjesteninu, posuti svježim peršinom, posoliti i popapriti i dobro promiješati te kratko propirjati.
  3. Po želji naribati sir po vrhu i kratko zapeći u pećnici no pri tom pazite da tjesteninu kuhate kraće nego što je navedeno na pakiranju.  

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

35 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
2 pečene kranjske kobasice
2 dl mlijeko
20 g kukuruzni škrob
300 g tjestenina
4 žlice ulje
450 g Ledo sataraš
100 g luk crveni
4 režnja češnjak
sol
papar
svježi peršin
Ledo.hr