toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Juha od crvenog bodečnjaka sa rižom

Priprema:

  1. U kipuću vodu potopite nekoliko režnjeva češnjaka, stručak peršina i lovorov list.
  2. Nakon nekoliko minuta kuhanja dodajte Crveni Bodečnjak i pustite da se kuha na laganoj vatri, podlijevajući s bijelim vinom.
  3. Ubacite rižu i kuhajte dok ne omekša a juha zagusti. Izvadite stručak kuhanog peršina te ubacite malo svježeg nasjeckanog i pospite maslinovim uljem.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

4 osobe
525 g Ledo Crveni Bodečnjak
3 - 4 vežnja češnjaka
1 vezica peršina
1 list lovora
0,5 dl bijelog vina
3 žlice maslinova ulja
1 žlica riže
malo soli
malo papra
Ledo.hr