toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Salata sa skušom

Priprema:

  1. Ledo filete skuše odmrznite pa ih marinirajte u maslinovom ulju, limunovom soku soli i papru.
  2. Salate operite i nakidajte na manje komade. Luk narežite na tanje kolutove, a cherry rajčice prepolovite.
  3. Filete skuše pecite na grill tavi na jačoj vatri kožom prema dolje, kada se koža zapekla, smanjite vatru i pustite se fileti peku još 2-3 min.
  4. U zdjeli pomiješajte salatu, radič, luk, masline, cherry rajčice i kapare, začinite sa maslinovim uljem, limunovim sokom, soli i paprom.
  5. Servirajte salate u tanjure i na salatu posložite filete skuše.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

4 osobe
400g Ledo skuša fileta
1 glavica zelene salate
1 manja glavica radiča
cherry rajčice
masline
1 ljubičasti luk
maslinovo ulje
sol
papar
limunov sok
Ledo.hr