toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Pretraga

Unesite traženi pojam

Smoothie za svaki dan: Šarene i ukusne ideje

Već dulje vrijeme se igram raznim bojama i okusima ovog "čarobnog" napitka. Smoothie je postao moj omiljeni obrok za dobro jutro. Kombinacije nastaju spontano - ovisno o tome što se nalazi u mojoj košari s voćem u zamrzivaču. 

Sretna jutra uz čašu Ledo Smoothie mixa

Utrka s vremenom odavno je postala način života. Dok rješavamo sve dnevne obaveze, hranimo se usput, ne razmišljamo o nutritivnim vrijednostima, grabimo brzu hranu tek toliko da zadovoljimo glad. Preživljavamo na šalicama kave, uvjereni da će nam dati …

VIDEO: Smiksaj smoothie dok kažeš jen', dva, tri!

Voćni i povrtni kašasti sok, popularno zvan 'smoothie', idealan je odabir za doručak ili međuobrok. Sastojke možete prilagođavati svom ukusu, a priprema je brza i jednostavna. Podijelite svoje recepte uz oznaku #smutime! 

Vodič za pripremu idealnog smoothieja

Smoothie je supernapitak koji u samo jednoj čaši može sadržavati bogatstvo nutritivnih vrijednosti i eksploziju okusa. Uz omiljene okuse, držite se i osnovnih pravila za pripremu.

Zašto je važna planirana i prilagođena prehrana za sportaše

Danas su profesionalni sport, ali i ozbiljnija rekreativna aktivnost gotovo nezamislivi bez pomno planirane i prilagođene prehrane te primjene posebnih dodataka prehrani za sportaše.

Proizvod
Volumen (ml) Komada u kutiji Kutija na paleti Šifra Barkod
Smoothie crveni 350 g Smoothie crveni 350 g kom 10 132 011220 3850116004440
Smoothie zeleni 350 g Smoothie zeleni 350 g kom 10 011407 3850116004471
Ledo.hr