Ledo bakalar iz grill tave i Quinoa mješavina s koprom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 3
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odmrznite filete bakalara i posušite ih papirnatim ručnicima. Pomiješajte limunovu koricu, dvije žlice nasjeckanog svježeg kopra i dvije žlice maslinova ulja. Premažite ribu tom mješavinom, posolite je i popaprite s obje strane.
    2. Grill tavu premažite maslinovim uljem, zagrijte i ispecite filete bakalara. Prvo ih pecite osam minuta s jedne strane, zatim preokrenite i pecite još oko četiri minute.
    3.  U tavi zagrijte malo maslinova ulja i na njega istresite Quinoa mješavinu. Pirjajte 8-10 minuta, povremeno miješajući.
    4.  Dok se mješavina pirja, pomiješajte preostali svježi kopar, još žlicu-dvije maslinova ulja, jabučni ocat, Dijon senf te sol i papar.
    5.  Quinoa mješavinu prelijte zamiješanim preljevom i poslužite uz filete bakalara.

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!