Maneštra od bobići

  • 50 min
  • Srednje
  • Sastojci za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Luk sitno isjeckati pa ga propirjati na ulju.
    2. Dodati povrće i začine i podliti vodom i kuhati na laganoj vatri.
    3. U međuvremenu napraviti pešt: sitno nasjeckati slaninu i češnjak dok se ne pretvore u pastu, povremeno umačući nož u vrući lonac kako bi se lakše rezalo.
    4. Pešt dodati u lonac, sve dobro promiješati i kuhati.
    5. Ubaciti sitnu tjesteninu, ocijeđeni grah i nasjeckani peršinov list, kuhati oko 5 minuta pa skinuti s vatre.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!