Odmrznute srdele posolite po želji te ih nabodite na drvene štapiće.
Na zagrijanu grill tavu stavite maslinovo ulje te pecite srdele oko 10 minuta.
Krumpir ogulite, narežite na kockice i kuhajte u posoljenoj vodi.
U drugoj posudi skuhajte blitvu prema uputama s pakiranja.
Pečene srdele s kuhanim krumpirom i blitvom poslužite tople te ih prelijte umakom od maslinovog ulja, češnjaka i nasjeckanog peršina. Ukrasite grančicom ružmarina po želji.
Cijela riba
Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: