Tacosi s Ledo paniranim kozicama i Provansa mješavinom

Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na lim za pečenje dodaje zamrznute kozice i stavite na srednju visinu pećnice. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 °C bez ventilatora ili na 200 °C s uključenim ventilatorom, 13 do 14 minuta, uz jedno okretanje nakon 7 minuta pečenja. 
    2. Avokado očistite i narežite na kriške. Limetu razrežite, a režanj češnjaka prepolovite. Avokado i češnjak stavite u sjeckalicu, dodajte čili, iscijedite malo soka limete, posolite i izmiksajte. Prema potrebi, dolijte malo maslinovog ulja.
    3. U tavi zagrijte malo maslinovog ulja pa istresite zamrznutu Provansa mješavinu. Kuhajte oko 4 minute uz stalno miješanje pa dodajte timijan i kumin. Miješajte na vatri još 4 minute.
    4. Na suhoj tavi ispecite tortilje s obje strane. Složite tacose tako da na svaku tortilju dodate dio mješavine i umak od avokada pa raspodijelite kozice. Pospite sve nasjeckanim listićima korijandra.

Panirana riba

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!