Ruska salata sa tjesteninom

  • 20 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:

    Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

    1. Ledo miješano povrće za francusku salatu i kukuruz šećerac kuhajte u posoljenoj vodi 8-10 minuta te ocjedite. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocjedite i isperite vodom.
    2. U zdjeli pomiješajte narezanu šunku, kisele krastavce, sir i jaja sa kiselim vrhnjem, majonezom i senfom. Dodajte ohlađeno i dobro ocijeđeno povrće i tjesteninu. Posolite, popaprite i začinite maslinovim uljem i limunovim sokom po ukusu. Dobro promiješajte i ostavite salatu u hladnjaku barem 30 minuta prije posluživanja.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!