Ručak ili lagana večera okupit će vaše najmilije oko stola, a bakalar, grašak i mrkva pobrinut će se za zdravi obrok
Nema ništa ljepše nego kada se cijela obitelj okupi oko stola, uživajući u zajedničkim trenucima nakon radnog dana, škole i ostalih obaveza. Brz način života sve rjeđe nam dopušta da uživamo u takvim situacijama. Pronalazimo sve manje vremena za sebe i najbliže, a i kuhanje obiteljskog obroka često pada u drugi plan pa posežemo za nezdravim rješenjima. No, uz malo organizacije, to ne mora biti tako. Ledo filete bakalara možete uvijek imati spremne u zamrzivaču jer su dostupni cijele godine. Očišćeni su i dovoljna im je tek kraća termička obrada, što pojednostavljuje i pripremu i konzumaciju.
Lako ih je pripremiti i na tavi, a pečenjem u pećnici imate još manje brige. Samo ih dobro premažite kombinacijom maslaca i začina i vaši će fileti biti sočni i zamamni. Uz njih će savršeno pasati popečci s povrćem, omiljena hrana za sve uzraste. Zaista, klinci ih obožavaju, a ako vam ostane viška, iako vjerojatno neće, možete ih drugi dan i hladne zapakirati u sendvič sa svježim salatama.
Popečci se brzo peku, a tako su ukusni da djeci koja nisu ljubitelji povrća možete unutra "sakriti" grašak i mrkvu i neće se buniti. A Ledo mješavinu grašak-mrkva i inače možete zapakirati u brojne recepte, bilo da je kombinirate s drugim povrćem, rižom, tjesteninom, krumpirom... Idejama nema kraja, a kuha se brzo, stoga uvijek držite spremnu svoju rezervu u hladnjaku.
Uz doslovno dva Ledo proizvoda i nešto namirnica iz stalnog kuhinjskog postava, možete skuhati idealan obiteljski ručak ili laganu večeru te okupiti svoje najmilije u neprocjenjiv obiteljski trenutak.
Recept: Fileti bakalara s popečcima od graška i mrkve
Pogledajte video recept: Kako pripremiti bakalar s popečcima od povrća
*Za slatki zalogaj nakon jela pogledajte video: Okruglice na tri načina
Članci, savjeti i recepti za sretno kuhanje s Ledom