toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bakalar iz pećnice na portugalski

Priprema:

  1. Bakalar pustiti da stoji na sobnoj temperaturi 2 sata.
  2. Isprati ga mlakom vodom i položiti u vatrostalnu posudu.
  3. Krumpir kuhati u kori te prekinuti kuhanje prije nego je sasvim kuhan. Oguliti ga i narezati na kriške.
  4. Mediteransku mješavinu, luk nasjeckan na kriške, bakalar i krumpir u vatrostalnoj posudi dobro obložiti maslinovim uljem i začinima.
  5. Peći u pećnici bez pokrivanja oko 45 minuta na 200 stupnjeva. 

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
600 g Ledo bakalar
450 g Ledo mediteranska mješavina
400 g krumpir kuhan u kori
maslinovo ulje
sol
papar
mješavina mediteranskih začina
100 g luk
Ledo.hr