toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bakalar na crveno (brudet)

Priprema:

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

  1. Na maslinovom ulju pirjajte krupnije narezan luk, sitno sjeckan češnjak i peršin te rajčicu sve dok ne dobijete gušći umak.
  2. Na umak složite bakalar izrezan na srednje velike komade, ploške krumpira
    (ili kocke) i tako u slojeve. Dodajte vodu da prekrije ribu i krumpir, zatim lovor, sol i papar.
  3. Nakon par minuta dodajte bijelo vino i kuhajte dok krumpir ne omekša.

OVDJE pogledajte sve recepte s bakalarom



Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

6 osoba
600g x 2paketa Ledo Bakalar fileta
600g krumpira
2 glavice luka (srednje velike)
1 glavica češnjaka (manja)
1 list lovora
400g rajčice (ili pelati)
2 dcl bijelog vina
vezica svježeg peršina
malo soli, papra
malo maslinovog ulja
Ledo.hr