toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Fileti skuše sa pireom od boba

Priprema:

  1. Ledo bob kuhajte u slanoj vodi, pustite da se kratko ohladi pa mu odstranite vanjsku opnu.
  2. Štapnim mikserom izmiksajte bob sa malo mlijeka, maslaca, soli i papra da dobijete glatku smjesu.
  3. Filete skuše odmrznite pa marinirajte sa maslinovim uljem, soli i paprom pa ih ispecite na grill tavi.
  4. Masline, češnjak, kapare, inćune, svježi list peršina izmiksajte štapnim mikserom da dobijete glatku smjesu, začinite sa soli, paprom i limunovim sokom, po potrebi dodajte maslinova ulja.
  5. Servirajte filete skuše sa pireom od boba, kremom od maslina i salatom od matovilca.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

45 min+ odmrzavanje

Sastojci recepta

4 osobe
400g Ledo skuša fileta
450g Ledo boba
200g očišćenih maslina
1 režanj češnjaka
2 fileta mariniranih slanih inćuna
po želji limun
2 žličice kapara
svježi list peršina
maslinovo ulje
zelena salata
maslac
mlijeko
400g matovilca
Ledo.hr